Cocktailkursus i firmaet

Et cocktailkursus er en god mulighed for at ryste firmaets medarbejdere sammen, og fungerer godt som et teambuilding indslag inden firmafesten. Med et cocktailkursus er I ikke kun sikret dygtige bartendere som underviser – Vi sørger også for at tage viden og humor med.

Måske får I ikke muligheden for, at kunne svinge med flaskerne som Tom Cruise, men til gengæld kan I tilegne jer viden og lære, at lave de sidste nye cocktails som på cocktailbarer.

Det kan være en kunst, at lave en god cocktail og en cocktails er mere end blot, at hælde alkohol over noget is og blande det sammen med juice ud eller sodavand.

Med et cocktailkursus fra cocktailbar.dk lærer I både grundreglerne inden for cocktails, men også hvordan I shaker, mixer og tilsmager en drink så I kan imponere kollegaerne og vennerne bag baren.

Vi kan selvfølgelig skræddersy en oplevelse til jer, så det passer både til jeres budget og behov. Vi er leveringsdygtige i hele landet, og et cocktailkursus kan afvikles hos jer, på lokation eller i haven. Alternativt finder vi gerne den perfekte venue der passer til jeres ønsker som omgivelser og beliggenhed.

Et cocktailkursus er en sjov måde at starte tema- eller firmafesten på, i det I bliver rystet godt sammen ved baren og vores bartendere sørger for en god og festlig stemning fra start til slut.

Et cocktailkursus kan med fordel kombinere det med en cocktailbar efterfølgende, hvor I også kan prøve vores andre drinks og løbende komme ind bag baren og assistere vores tendere.

Vi skaber smagsoplevelser!

 

Kundeservice

42 52 40 40

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Landsdækkende cocktailservice med over 9 års erfaring i branchen