Cocktailkursus på lokation

Vi sørger for den perfekte venue til jer, og med cocktailbar.dk er I ikke kun sikret professionelle, og dygtige bartendere som undervisere – Vi sørger for at tage alt alkohol og udstyr med. Et cocktailkursus er en god icebreaker til firmafesten eller efter et kursusdag.

Vores cocktailkursus vil give jer god indsigt i både grundlæggende regler når der skal laves en ordentlig cocktail og der ud over vil I lære, hvordan I shaker, mixer og tilsmager en drink.

Cocktailbar.dk kan tilbyde jer den helt perfekte lokation til jeres næste cocktailkursus og skræddersyer ofte oplevelsen til jer.

Et cocktailkursus varer 1 – 2 timer som vil give jer den basale viden omkring spiritus og cocktails, Grundlæggende regler til når der laves cocktails og produktion af cocktails hvor I bliver undervist og dygtige cocktailbartendere der sørger for I mixer den perfekte cocktail til jer selv og jeres kollegaer.

Vi afslutter gerne kurset ved, at 3 – 6 frivillige kursister udvælges af vores bartendere og efterfølgende skal dyste om, at lave den bedste cocktail. I vil blive vurderet på stil, smag, udseende af cocktail og hurtighed – og efterfølgende kårer vi de 3 bedeste “bartendere” med præmier og klapsalver.

Cocktailkurset fra Cocktailbar.dk er et oplagt valg til fx

  • Fredagsbar
  • Fest – Før eller efter middagen til festen
  • Efter en kursusdag
  • Privatarrangementter

 

Prøv et cockailkursus fra Cocktailbar.dk

 

Kundeservice

42 52 40 40

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Landsdækkende cocktailservice med over 9 års erfaring i branchen