Cocktailkursus til fest

 Et cocktailkursus er oplagt som icebreaker før eller efter middagen til festen. Vi sørger for det hele med erfarne og underholdende bartendere der vil sørge for god stemning og I bliver rystet godt sammen med velsmagnede cocktails I selv får lov til at lave til jer selv og de andre gæster.

Cocktailbar.dk har specialiseret sig i cocktailcatering og cocktailkurser i mere end 9 år. Erfaring og den helt rigtige sammensætning af mobile barløsninger, kvalitssspiritus og passioneret barpersonale er med til, at give jer den helt rigtige oplevelse ved et barkursus til jeres fest.

Oplev et festligt indslag med et cocktailkursus hvor det tilpasses som et festligt indslag. Kort introduktion i cocktailverdenen og efterfulgt af aktivitet i baren hvor I får smagsprøver på forskellige cocktails og viden omkring cocktail making.

Afhængig af jeres antal til festen vil vi medbringe barmoduler og prof. udstyr og stille med et passende antal vellidte og servicemindede bartender der assistere jer i bag baren med gode fif så I kan lave velsmagende og flotte cocktails til både jer selv og de andre gæster.

Vi anbefaler coctailkurset til festen afvikles  1 – 1 1/2 time så vi stopper på toppen. Vi tilbyder cocktailkurser fra 20 – 500 gæster af gangen.

Få et godt tilbud på et cocktailkursus kombineret med  jeres fest hvor vi efterfølgende fortsætter med 4 timers total fri cocktailbar eller hvor længe I nu ønsker.

De “nye bartendere” fra cocktailkurset er velkommen til, at deltage bag baren med vores bartendere og det bliver rigtig sjovt og hyggeligt.

Kundeservice

42 52 40 40

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Landsdækkende cocktailservice med over 9 års erfaring i branchen